Monica

Monica vill gärna ägna sin tid till hästar och körtävlingar. Men just nu är båda hästarna utlånade och hon får nöja sig med att vara domare lite nu och då. Nu går all tid som hon inte pluggar åt att vara mamma till Rebecca och lilla Frida.

Sedan 2000 har hon jobbat som konsult i IT-branchen men försöker nu fylla ett kompetenshål genom att läsa Webbutveckling på Mittuniversitetet. Innan hon började göra det har hon arbetat med handikappade barn. Hon har även ägt och drivit en musikaffär. Musikintresset finns kvar även om musicerandet är på hemmanivå. Det senaste projektet är att lära sig att spela trumpet.

På sin fritid föredrar Monica att vistas i naturen och gärna i stallet. Men just nu är båda hästarna utlånade och hon får nöja sig med att vara domare lite nu och då. Nu går all tid som hon inte pluggar åt att vara mamma till Rebecca och lilla Frida.

Det finns dom som tror att Monica har hållit på med allt, men så är det inte. Fast är man nyfiken och intresserad av att prova nya saker finns det ju mycket att göra. Som till exempel bli bandvagnsförare åt Svenska Kraftnät...